zatvori oglas

BOŽIĆNI KUP

Prvi Božićni kup u Centru za odgoj i obrazovanje Ivan Štark


OSIJEK - U Centru za odgoj i obrazovanje Ivan Štark prvi puta je za polaznike održano natjecanje pod nazivom „Prvi Božićni kup mini klizača SIKI -13“, koje su organizirali Zajednica tehničke kulture Grada Osijeka i Aeroklub Osijek.

Samu radionicu je osmislio i proveo Antun Šikić, voditelj Centra tehničke kulture Osijek/ZTKGO, skupine Zrakoplovno modelarstvo. Na natjecanju je sudjelovalo 25 učenika od četvrtog do osmog razreda koji su prije toga prošli kroz radionicu zrakoplovnih modelara.

U odličnom raspoloženju i jakoj konkurenciji, nakon kratkog trening, u ukupnom plasmanu pobjedila je Ema Bečehen(njezin je model preletio najveću razdaljinu) ispred Marka Lukamovića dok je treći bio Matej Ribičić. U konkurenciji djevojčica, opet je Ema Bečeher briljirala, osvojivši prvo mjesto, drugo je osvojila Rebeka Deže a treće Dragana Mišković.

Najboljima su podjeljene medalje, dizajnirane posebno za ovu prigodu. Organizatori, kao i ravnateljica Edit Lemal, Angelina Zdravčević- profesorica tehničkog odgoja i voditelj radionice Antun Šikić, samu radionicu i natjecanje su ocijenili vrlo uspješnim te su na poticaj učenika, načelno dogovorili da, ukoliko bude financijskih sredstava, ovaj projekat postane tradicija, te da se organizira svake godine u vrijeme Božića.

I tako je još jedna godina privedena kraju na način kako je započela, radno sa osmjesima na licima svih sudionika.Najnovije