zatvori oglas

RIJEKA LJUBAVI

Otvorena socijalna samoposluga odjeće i obuće


OSIJEK - Danas, 19. siječnja 2015. godine, u organizaciji Humanitarne udruge "Rijeka ljubavi" otvorena je socijalna samoposluga odjeće i obuće. U nastavku vam prosljeđujemo obavjest predsjednice Udruge gđe. Štefice Čučak.

Humanitarna Udruga „Rijeka ljubavi“ dana 19. siječnja u 10:30 h je u novim prostorijama na vijencu Ivana Meštrovića br. 50 otvorila socijalnu samoposlugu odjeće i obuće.Tako smo oslobodili prostor u sjedištu Udruge u Štrossmayerocoj ulici br.68 za skoro otvaranje socijalne samoposluge sa hranom.Prostor nam je ustupio Grad na kraće vremensko razdoblje, a članovi Udruge su sa velikom ljubavlju uredili derutni prostor na radost naših socijalno ugroženih sugrađana.

Udruga se zalaže da socijalna samoposluga i dalje ostaje na korištenje naših sugrađana, te smo uputili zamolbu našem gradonačelniku koji je socijalno osjetljiv i uvjerenju da će iznaći načina da ona i dalje opstoji. Otvorenju je prisustvao veliki broj medijskih kuća i glasila..televizija, radio stanica i novina na čemu smo im izuzetno zahvalni jer uz nas kao humanitarnu Udrugu senzibiliziraju javnost o teškpm ekonomskom stanju i prilikama u kojima žive socijalno ugrožene obitelji i pojedinci u potrebi u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji...

Rijeka ljubavi                                                                
Predsjednica Udruge:  Štefica Čučak

 Najnovije