Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

POZIV VOLONTERIMA

Wings for life World Run traži volontere


OSIJEK - Sugrađani, kojima je trčanje način život, zasigurno znaju zašto će 3. svibnja 2015. biti u Zadru. Za ostale ljude dobre volje tekst u nastavku može biti poticaj da se tog dana nađu na istom mjestu, u Zadru.

Globalni sportski spektakl, utrka koja diljem svijeta započinje u isto vrijeme – Wings for Life World Run – i u 2015. godini ostavit će svoj trag, kako u svijetu, tako opet i u Hrvatskoj. A kao i svaki veći sportski događaj, tako ni ova utrka ne može bez svojih junaka – volontera.

Utrka 3. svibnja u 13 sati po našem vremenu započinje u isto vrijeme na 35 svjetskih lokacija, neovisno o vremenskim zonama, godišnjim dobima ili dobu dana, a hrvatska utrka starta sa zadarskog Foruma. Tisuće trkača tu svibanjsku nedjelju u istom trenutku pokrenut će se i trčati za jeda cilj – ozljede leđne moždine učiniti izlječivima.

Volontersko iskustvo daje uvid u organizaciju jednog ovako velikog sportskog događaja te pruža priliku za nova poznanstva, iskustva te osobni razvoj i učenje. Organizator će volonterima osigurati priznanje, hranu, piće, majicu i ono što je najvažnije – nezaboravno životno iskustvo. Budi dio onih koji će ozljede leđne moždine učiniti izlječivima, prijavi se OVDJE.

Agencija Luminis Najnovije