Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

LC MURSA

Humanitarna predstava za Enu Šarac


OSIJEK - Lions klub Mursa Osijek i Umjetnička akademija u Osijeku organiziraju humanitarnu izvedbu predstave “Četiri priče: žena” u subotu, 7. ožujka 2015. s početkom u 19,30 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića.

Riječ je o tekstu suvremenog hrvatskog autora Želimira Periša u režiji Roberta Raponje, a u predstavi “Četiri priče: žena” igraju poznate mlade glumice Katica Šubarić, Sara Moser, Petra Kraljev i Petra Cicvarić. Predstava je nastala u koprodukciji Umjetničke akademije u Osijeku, Teatra 054 i Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vikovaca.

“Svaka žena donosi snažnu priču koja će vas nasmijati, emotivno potresti i racionalno pretresti. Susrest ćete se njihovim problemima koji sežu od prekida veze, novih ljubavnih pothvata, studentskih obaveza pa sve do bračnih razmirica, trudnoće i nestanka ljubavi. Ovo su četiri priče s kojima se može poistovjetiti svaka žena, ali i prilika za svakog muškarca da proživi i razumije.”

Ulaznice po cijeni od samo 30 kuna možete kupiti na blagajni Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku. Sav prihod od prodanih ulaznica bit će uplaćen hrabroj Osječanki Eni Šarac za pokrivanje troškova neophodne operacije kako bi mogla samostalno hodati.

Za sve dodatne informacije budite slobodni kontaktirati članicu Lions kluba Mursa Jasminku Mesarić na broj 091 206 44 25.

Predsjednica LC Mursa Osijek

Mirjana PajićNajnovije