Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

RIJEKA LJUBAVI

Humanitarci Škole primijenjene umjetnosti i dizajna


OSIJEK - Ovaj tjedan u redakciju portala stiglo je nekoliko priopćenja humanitarne udruge Rijeka ljubavi. Svima im je zajedničko jedno - DONACIJE. Odlučili smo se izdvojiti jedno priopćenje, ne želeći time umanjiti doprinos ostalih, ali lijepo je znati da u Osijeku žive mladi ljudi koji su socijalno osvješteni. Ističući njihovu humanost možda potaknemo i ostale da daju svoj doprinos, jer na policama Socijalne samoposluge (koja 1. travnja otvara vrata) još ima mjesta.
     
Priopćenje:

Danas 13. ožujka 2015. svi razredi, osoblje i djelatnici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek donirali su vrijednu donaciju Rijeci ljubavi i to: 404 litre mlijeka, odjeće i obuće, prehrambenih proizvoda. Do sredstava su došli prodajom svojih umjetničkih slika. Donaciju su predali predstavnici škole : prof. Željko Ašperger, pedagoginja Maja Boček i maturanti-budući akademski slikari učenici IV A i C razreda: Ana Popović, Ivana Boras i Josip Pratnemer.
Naša mladost se i ovaj put pokazala na djelu i sa velikom ljubavlju donirala djecu za koje skrbi Rijeka ljubavi...." dobro je činiti dobro "!...

Rijeka ljubaviNajnovije