zatvori oglas

MK VETERANI

Humanitarni koncert povodom 24. obljetnice osnutka 3. Gardijske Brigade Kune


OSIJEK - Prosljeđujemo vam poziv Moto kluba Veterani Slavonija i Baranja da zajedno s njima obilježite 24. obljetnicu osnutka 3. Gardijske Brigade Kune.

Moto klub Veterani Slavonija i Baranja organizira humanitarni koncert povodom 24. obljetnice osnutka 3. Gardijske Brigade "Kune". Koncert će se održati u Osijeku, u holu dvorane Gradski vrt 25. travnja 2015. s početkom u 21 h.

Na koncertu nastupaju pjevač Igor Delač (ex. Prva Liga), grupa Terminal 21 te plesni studio Shine. Partneri u projektu su županija Osječko-baranjska i Grad Osijek. Novac prikupljen prodajom ulaznica po 20 kn i pića na koncertu bit će iskorišten za obnovu derutnog stana u gradskom vlasništvu koji će biti dodjeljen obitelji sa liste za stambeno zbrinjavanje. Svu obnovu stana će raditi branitelji, članovi MK Veterani SiB te članovi Udruge veterana 3GBR Kune.

Koncertom također dočekujemo motocikliste iz Splita (MK Četvrta Gardijska) koji povodom obljetnice osnutka svoje 4 GBR "Pauci" obilaze motociklima hrvatske gradove postavljajući krunice na mjesta od važnosti za domovinski rat.

Tekst: Darko Zec, predsjednik MK Veterani SiB
 

   Najnovije