Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PANNONIAN CHALLENGE

16. Pannonian Challenge festival od 19. do 23. kolovoza 2015.


OSIJEK - Da je Pannonian Challenge doista postao prestižno svjetsko događanje ekstremnog sporta, glazbe i adrenalina potvrđuje činjenica da je do sada svoj dolazak uz svjetski poznata imena BMX, skate, inline sporta, potvrdilo 50 izvođača. PET DANA LUDILA! 

Šesnaestu godinu za redom na prekrasnu lijevu obalu Drave, Pannonian Challenge festival ekstremnog sporta, glazbe i adrenalina, od 19. do 23. kolovoza 2015., dovodi najbolje svjetske BMX, skate, inline sportaše i vrhunske glazbene izvođače iz regije i Europe.

NOVI POTVRĐENI IZVOĐAČI

Potvrđeni su novi izvođači predvođeni legendarnim punk bendom Hladno pivo koje trenutačno dominira top listama s novim singlom Vjeruj u mene. Na glavnoj pozornici obožavatelji će moći iz prvih redova saznati kako zvuči novi album „Dani zatvorenih vrata“ uz vrhunsku produkciju koja prati ekipu iz Gajnica.

Ranije najavljenim imenima poput Urban & 4, Sassja, Eddy Ramich, Gru, SevdahBABY, Jonathan i Vanillaz pridružuju se Big Strip Gorilla, Justin Johnsons, Soom T & Jstar, Dog House, MORT i Vlasta Popić. Ukupno preko 50 izvođača će nastupiti na tri pozornice Pannonian Challenge

PREKO 50 IZVOĐAČA NA TRI POZORNICE I CIJENA ULAZNICA

Ove godine po prvi puta na tri pozornice Pannonian Challenge ugostit će preko 50 izvođača. Uz glazbeni program moći ćete uživati u nezaboravnim trenucima adrenalinskog skakanja slobodnim stilom s velikih visina i mnogih drugih sadržaja koji će se otkriti u tjednima koji slijede.

Trenutačno su u prodaji posebne Komančeros festivalske ulaznice po cijeni od 199 kuna s kojom ostvarujete poseban popust i niz pogodnosti. Ulaznice za Komančerose su limitirane i od trenutka kada se rasprodaju kreće prodaja Early bird festivalskih ulaznica po cijeni od 239 kn koje uključuju ulaz na sve sportske i glazbene sadržaje.

Uz njih će biti dostupne Festivalske Sport ulaznice po cijeni od 60 kuna koje uključuju ulaz u Skate park i sportski sadržaj te Festival Music ulaznice po cijeni od 209 kuna koja omogućuje ulaz na sve tri pozornice za vrijeme trajanja festivala.

Dnevne ulaznice ukoliko festivalske ne budu rasprodane, bit će dostupne na blagajni festivala.

Ulaznice možete nabaviti putem:

- Entrio sustava
- Agencije Luminis (Županijska 1, 1. kat) radnim danom od 08-16 sati

Izvor: PannonianNajnovije