Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

15. PFI

Postani zaštitno lice Portanova Fashion Incubatora 2015.


OSIJEK - Oduvijek je Osijek slovio kao grad prelijepih žena, a ni muškarci nisu oku neprivlačni. Ako ste spremni svoje lice gledati na plakatu 15.  PFI-a pročitajte prilog u nastavku.

Najkreativniji modni kolektiv, tim Portanova Fashion Incubatora, traži novo lice za kampanju 15. sezone. U nedjelju 24. svibnja 2015. u 11 sati u trgovačkom centru Portanova održat će se casting za naslovno lice kampanje 15. sezone Portanova Fashion Incubatora, najdugovječnijeg i najutjecajnijeg nacionalnog natjecanja za mlade modne umjetnike.

Pozivaju se djevojke i mladići od 14 do 22 godine bez obzira na prethodno iskustvo pred objektivom da dođu u odjeći koja prati liniju tijela i bez ikakve šminke. Portanova Fashion Incubator kao i svake sezone organizira suradnju renomiranih modnih profesionalaca i apsolutnih debitanata, pa je ovim putem upućen otvoreni poziv svima koji žele surađivati s trenutno najkreativnijim modnim timom u Hrvatskoj.

U svojim kampanjama PFI redovito promovira mlada lica osječke scene uz urbani i kulturni identitet slavonske regije kojoj pripada. Nakon atletičara Ivana Horvata u kampanji REFLECTIONS ili osječke manekenke Mie Farac u kampanji EXHIBITION, neko novo osječko lice odabrano na castingu u Portanovi predstavit će koncept sezone 2015.

Tekst: Nikola Beban, PR Portanova Fashion Incubator

 Najnovije