Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

STUDENTSKI ZBOR

Treća studentska Campus roštiljada


OSIJEK - Kao i prošle godine u ovo vrijeme Studentski zborovi za vas organiziraju 'Treću studentsku Campus roštiljadu', a ona će kao i do sada biti humanitarnog karaktera i okupiti će ponovno više od 3000 studenata Sveučilišta J.J. Strossmayera!

Svi studenti su pozvani na ovu studentsku roštiljadu u organizaciji studenata PFOSa. PTFOSa, EFOSa, GFOSa, ETFOSa i Campus caffea! Za Vas su organizatori osigurali više od 1500 porcija roštilja po cijeni donacije od samo 5kn, a cijeli iznos od donacija ide u humanitarne svrhe!

I treću godinu za redom održava se natjecanje u pripremi roštilja. 12 studentskih ekipa po 4 člana odmjeriti će snage u pripremi najukusnijeg i najoriginalnijeg roštilja, a pravila su sljedeća:

- Natjecati se mogu svi studneti, profesori i asistenti
- Natjecatelji donose svoj roštilj, ugljen i začine
- Od organizatora dobijete meso (svaka ekipa jednaku količinu)
- Žiri sastavljen od dekana fakulteta organizatora i rektora Vas ocjenjuje i bira pobjednika!

Također za sve ostale studente pripremili su natjecanje u „IGRAMA BEZ GRANICA!"
- Ekipe se prijavljuju na samoj roštiljadi
- Natječu se u skakanju u vrećama i povlačenju užeta, za njih također osigurane nagrade!

Početak u 12:00 na velikoj livadi ispred Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku. Roštiljada traje od 12:00 do 18:00 uz veliku zabavu i glazbu uživo za koju će se pobrinuti DJ Dan Dally. Nakon roštiljade zabava ne prestaje, nego nas očekuje 'Veliki studentski party' na otvorenom uz iznimno popularne Begine i studentski doživljaj za koji će se pobrinuti uz pomoć DJ-a. Party će trajati do 2:00!

Vremenske prilike? Ne brinite jer za vas su osigurali veliki šator u kojemu će zabava potrajati bez obzira na vrijeme..

Ulaz za sve posjetitelje je potpuno besplatan! Vidimo se u četvrtak (28. svibnja) na livadi ispred Poljoprivrednog fakulteta!

Cijene pića - Pivo (0,5l) 10kn, Bambus - 10kn, Deci-Deci 10 kn - trebali li Vam još povoda da dođete i provedete najluđi dan u studentskom životu??

Izvor: Studentski Zbor Osijek
 Najnovije