Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

OTVORENJE IZLOŽBE

Izložba strip tabli Dubravka Matakovića i Krešimira Zimonića


OSIJEK - Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek, platforma EDIT – Comics i Centar tehničke kulture, TZK Grada Osijeka, pozivaju vas na otvorenje Izložbe strip tabli Dubravka Matakovića i Krešimira Zimonića koje će se održati u četvrtak, 18. lipnja 2015. godine u Ogranku Industrijska četvrt Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek  početkom u 18 sati.
 
Cilj Projekta EDIT - Comics promocija je medijske kulture, razvoj, povećanje učestalosti i kvalitete aktivnosti neovisne kulturne scene u Vinkovcima, Zaboku, Osijeku, Koprivnici, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Ogulinu, Hrvatskoj Kostajnici i Zagrebu, odnosno u regijama djelovanja. Edukacija djece i mladih o medijskoj kulturi, a ponajviše o filmu, i to kroz intenzivne i dinamične radionice animiranog filma i osnovnih filmskih vještina, u suradnji sa školama, institucijama i udrugama.

Projekt EDIT - Comics  i autore izložbe, predstavit će Toni Šarić, voditelj projekta EDIT- Comics i Nataša Dorić, voditeljica Centra tehničke kulture Osijek, ZTK Grada Osijeka, a izložba će se moći pogledati do kraja ljeta u prostorima Ogranka.

Izvor: GISKO
Strip: dubravkomatakovic.comNajnovije