Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ZOO OSIJEK

Dječja radionica u ZOO-u


OSIJEK - U vremenu od 06. do 17. srpnja 2015. u ZOO vrtu organiziramo LJETNU ŠKOLU za djecu nižih razreda osnovne škole. Svakoga dana od ponedjeljka do petka u vremenu od 09:00 do 11:00 sati mališanima nudimo zanimljive i edukativne radionice o životinjskom svijetu.

Osim što će naučiti puno zanimljivosti o stanovnicima ZOO vrta, sudjelovat će u interaktivnim radionicama koje uključuju i kontakt sa životinjama. Pružamo mogućnost pripremanja hrane (voća i povrća) ali i igračaka od prirodnih materijala koje će mališani i sami servirati životinjama, a što će im svakako predstavljati uzbuđenje i nesvakidašnji doživljaj!

Svaki dan u LJETNOJ ŠKOLI donosi drugu prezentaciju ali i drugu radionicu kod čimpanzi, nosatih rakuna, lemura, američkih rakuna, medvjeda, jelena i merkata. Svoje likovno umijeće polaznici škole pokazat će kod "kraljevskog para", a oni spretniji će pokazati svoj talent kombiniranja u 3D puzzlama!

Cijena ulaza iznosi 20,00 kuna po djetetu, a obzirom na ograničeni kapacitet naše učionice, molimo Vas da rezervirate svoje mjesto na telefon 031/285-234.

Izvor: ZOO OsijekNajnovije