Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PANNONIAN CHALLENGE

Novi glazbeni program Pannonian ChallengeaOSIJEK - Udruga Pannonian najavljuje novi, redizajniran i financijskim mogućnostima prilagođen glazbeni program kao i nove cijene ulaznica za događaj Pannonian Challenge 16 (19.-23. kolovoza, Osijek). Partner događaja i izvođač glazbenog dijela Igor Mlinarević kao razloge navodi:

- S obzirom na lošu gospodarsku situaciju te velik broj iseljenih mladih ljudi iz Osijeka i okolice u zadnjih godinu dana, prisiljeni smo otkazati dio ovogodišnjeg programa.

- Na angažiranju izvođača i promociji glazbenog programa zajednički je radio tim Luminisa uz pomoć volontera udruge Pannonian, te uz našu najbolju volju i napore nismo uspjeli ispuniti očekivanja u broju prodanih ulaznica kako bi koncept opstao te smo ga, a da ne ugrozimo sam događaj, odlučili restrukturirati.

Uz do sada najjači sportski program na kojem se očekuje dolazak najboljih europskih BMX, Skate i Inline sportaša, osigurali smo dodatnu tribinu za gledatelje te brojne druge novitete praćene glazbenim programom.

Jurica Barać, voditelj projekta izjavljuje:

- Žao nam je da je došlo do ove situacije i ovim putem se ispričavamo svima, te molimo publiku da nas razumije i pomogne u ovim trenutcima jer nas očekuje najbolji Pannonian Challenge do sada!

Zdenko Liška, predsjednik udruge Pannonian:

- Zbog teškoća u poslovanju došlo je do situacije da partner ne može odraditi najavljeni lineup, pa je udruga Pannonian preuzela na sebe realizaciju glazbenog dijela u djelomično prilagođenoj verziji. Trudili smo se da najavljeni line-up ne gubi previše u kvaliteti, a da zabava ostane i dalje na visokom nivou.

Koncerti

SRIJEDA: DJ Omer / Kazamat
ČETVRTAK: DJ Umbo, VANILLAZ, Phill & Dansmore
PETAK: DJ Ascaloon, KIRIL DZAJKOVSKI, DJ Eddy Ramich
SUBOTA: Die Hausers, Debeli Precjednik, HLADNO PIVO, DJ (uskoro objavljujemo)
Nove cijene ulaznica

SRIJEDA: besplatno
ČETVRTAK: sport: 30kn, koncerti: 50kn
PETAK: sport: 30kn, koncerti: 70kn
SUBOTA: sport: 30kn, koncerti: 50kn

FESTIVALSKA ULAZNICA u pretprodaji: 150kn (Uskoro na www.entrio.hr)
FESTIVALSKA ULAZNICA na događaju: 175kn
TRODNEVNA SPORTSKA: 70kn
Povrat

Postoje tri opcije povrata već kupljenih karata:
Dodatna festivalska karta
Drink paket – gratis cuga i klopa na festivalu u razlici cijene
Povrat novca

Sve informacije o povratu novca i opcijama za fanove koji su već kupili kartu potražite na: 2015.pannonian.hr/ulaznice

Smanjenjem broja izvođača i produkcije glazbenog programa se izbjeglo i otkazivanje samog događaja zbog prevelikih troškova stoga molimo sve Legice, Lege, fanove, sprotaše, i druge da nas podrže!

Velika novost je i popust od 40% na željeznički prijevoz HŽ-a u grad Osijek – više informacija ovdje te smještaj u STUC-u.

Izvor: pannonian.hrNajnovije