Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

RIJEKA LJUBAVI

Socijalna samoposluga ispraznila police


OSIJEK - Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“  dana 30.srpnja 2015. u 9 sati podijelila je 110 paketa sa prehrambenim proizvodima obiteljima u potrebi, a uz predočenje osobne i socijalne iskaznice.

Paket je sadržavao 12 proizvoda u vrijednosti oko 120 kuna. Ova humanitarna podjela uspjela je zahvaljujući anonimnom donatoru, mesnici „Ravlić“, umirovljenici gđi. Vincenciji Dizdar, gradskom vijećniku gosp. Damiru Kramariću, iseljeniku gosp. Josipu Gariću te na kraju anonimnom dobročinitelju sa doniranih 11.400,00 kn.

U roku pola sata podijeljeno je svih 110 paketa, a ostalima koji su stajali u redu i nisu primili donaciju obećano je da će paket primiti slijedeći tjedan. Ovi putem pozivamo i ostale ljude dobre volje - dobročinitelje, političare, gradske i županijske tvrtke, poljoprivredna gospodarstva (OPG-ove) da se uključe u naše humanitarne aktivnosti, otvore svoja srca i pomognu popuni polica jedine socijalne samoposluge našeg Grada, a na radost povorke gladnih koji strpljivo čekaju svoj red.

Izvor: Rijeka ljubaviNajnovije