Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

BOŽIĆNI SAJAM

ReArt sajam umjetnosti i rukotvorina


OSIJEK - ReArt sajam umjetnosti i rukotvorina stvara još jednu božićnu tradiciju nastavljajući i ove zime s organizacijom božićnog sajma u sklopu kojeg ćete moći pronaći nesvakidašnje umjetnosti i rukotvorine raznih umjetnika.
 
Ovogodišnji božićni ReArt preselio se u Tvrđu, točnije u atrij Arheloškog muzeja u Osijeku gdje će 18. i 19. prosinca građanima, uz zanimljiv sajam, ponuditi i bogati popratni program prilagođen svim uzrastima. Ali i predstavljanje Knedl sata, projekta u kojem udruga PLANTaža sudjeluje s Turističkom zajednicom grada Osijeka i Ugostiteljsko-turističkom školom.

U tijeku je natječaj za izlagače na sajmu, koji će trajati do 7. prosinca 2015. Ovim putem udruga PLANTaža poziva sve zainteresirane izlagače da se prijave do navedenog datuma te osiguraju svoje mjesto u ReArt božićnoj priči. Prijavu za natječaj možete preuzeti s linka na ReArt i PLANTažinoj službenoj FB stranici, dok uvjete prijave možete pronaći na službenom blogu ReArt-a.

Organizacija ReArta veseli se najljepšem dobu u godini, kao i prijavama svih kandidata koji će učiniti ovo božićno izdanje još posebnijim!

Izvor: ReArt TeamNajnovije