Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NOVE VIJESTI

5. Noćni friz


OSIJEK - 5. Noćni friz u organizaciji Sekcije frizera pri Udruženju obrtnika Osijek bit će održan u subotu 12. prosinca 2015. u galeriji Kazamat u Tvrđi s početkom u 19 sati.

Na 5. Jubilarnom Noćnom frizu na reviji frizura predstavit će petnaestak osječkih frizerskih salona s ciljem promoviranja struke, razmjene iskustava i predstavljanja najnovijih svjetskih trendova u njezi i oblikovanju kose. Noćni friz se do sada održavao u nekoliko oblika. U početku u frizerskim salonima na nekoliko paralelnih lokacija pa sve do samostalne godišnje manifestacije Sekcije frizera na kojoj, iz godine u godinu, sudjeluje sve više frizerskih salona i studija.

Prve je godine sudjelovalo pet salona, a ove godine sudjeluje ih čak petnaestak. Ove će godine, na petoj po redu manifestaciji Noćni friz, saloni predstaviti po nekoliko modela na velikoj reviji frizura na kojoj će pokazati koliko kreativna može biti umjetnost oblikovanja kose na ženskim i muškim modelima.

Ovim događanjem Sekcija frizera Osijek želi pokazati svojim sugrađanima da osječki frizerski saloni prate najsuvremenije tehnologije, aktualne trendove i okupljaju kreativce svih generacija. Svi posjetitelji Noćnog friza, osim u velikoj reviji frizura, moći će uživati uz izvrsnu glazbu za koju je zadužen DJ UMBO.

Sekcija frizera Udruženja obrtnika Osijek ovim će događanjem svim svojim poslovnim parnerima i klijentima kao i građanima Osijeka poželjeti radosne božićne blagdane i uspješnu Novu 2016. Godinu!

Ulazak za sve zainteresirane posjetitelje je slobodan.

Izvor: Udruženje obrtnika Osijek,
          Sekcija frizera
Foto: Studio SofijaNajnovije