Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NATJEČAJ

Ako si mlad i kreativan ...


OSIJEK - Među nizom raznolikih projekata u kojima sudjeluje udruga PLANTaža našao se i novi natječaj raspisan upravo od strane udruge.

Riječ je o javnom, otvorenem, dizajnerskom natječaju za idejno oblikovno rješenje sklopivih drvenih štandova za unutarnju i vanjsku upotrebu, koji je raspisala te će ga provesti udruga PLANTaža. Natječaj je službeno otvoren od 12. siječnja 2016. godine, a rok za predaju radova istječe mjesec dana kasnije, 12. veljače.

Pravo sudjelovanja imaju sve mlade osobe do 19 godina starosti, koje svoje radove trebaju predati u digitalnom obliku (jpg/pdf) na e-mail adresu udrugaplantaza@gmail.com ili na Dropbox račun udruge PLANTaža, najkasnije do isteka spomenutog roka, 12. veljače.

Natječajne radove ocijenjivat će ocjenjivački sud, imenovan od strane udruge PLANTAaža posebno za ovu priliku,  koji čine tri člana: Goran Walter, predsjednik udruge PLANTaža te predsjednik ocjenjivačkog suda; Anamarija Barba, mag.educ.art.; te Ivan Jovanovac, d.i.a. Najboljim radovima dodijelit će se tri nagrade u iznosu od 500 kn (prva nagrada), 200 kn (druga nagrada) i 100 kn (treća nagrada).

Prijavnicu za natječaj, kao i upute te pravila i uvjete sudjelovanja, možete preuzeti na službenoj web stranici udruge PLANTaža http://www.udrugaplantaza.hr/. Udruga PLANTaža poziva sve mlade kreativce da se odazovu na natječaj te svim kandidatima želi puno sreće!

Izvor: Udruga PLANtažaNajnovije