Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

BREVIS BUVLJAK

Pomozite Brevisicama da otputuju u Sankt Peterburg


OSIJEK - U subotu, 30. siječnja 2016. godine u vremenu od 10:30 do 15:00 sati, održat će se BREVIS BUVLJAK!

Na njemu će se, po svima prihvatljivim i simboličnim cijenama prodavati odjeća, torbe, nakit, cipele i ostale odjevni predmeti modno osvještenih Brevisica. Članice zbora već su pripremile prekrasne komade odjeće koje bi svaka žena rado imala u svome ormaru, stoga vas pozivaju da svakako posjetite ovu fashion akciju i pronađete nešto i za sebe!

Za što Brevisice skupljaju donacije?
Podsjećamo, višestruko nagrađivani Vokalni ansambl Brevis iz Osijeka, u ovoj je godini pozvan, da kao jedini predstavnik Hrvatske, nastupi na zborskom natjecanju 3. Svjetskom prvenstvu za mlade pjevačke zborove koje će se od 17. do 22. veljače održati u Sankt Peterburgu u Rusiji! Popularne osječke Brevisice, svjesne kriznih vremena u kojima je iznimno teško osigurati potrebna sredstva za putovanje, osmislile su nekoliko akcija kako bi prikupile donacije, otputovale u Sankt Peterburg i još jednom predstavile Hrvatsku na međunarodnoj sceni zborskoga pjevanja.

Ovaj poznati osječki zbor 24. je siječnja održao prekrasan koncert naziva "Brevisice i prijatelji" u Hrvatskom narodnom kazalištu, a sljedeća se akcija provodi u vrlo popularnom, lako dostupnom i atraktivnom obliku-u krpicama, torbama i cipelama članica zbora. Facebook event glasno je odjeknuo, već se naveliko pišu rezervacije za određene komade odjeće, stoga svakako posjetite ovaj subotnji događaj u prostoru GRM Polifonija, Trg baruna F. Trenka 3, Osijek i obnovite svoju garderobu po povoljnim cijenama!

Izvor: BrevisNajnovije