Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

SOS-NET

Regionalna završna konferencija za projekt SOS-NET


OSIJEK - Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“ u partnerstvu s Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ iz Orahovice, Udrugom paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije iz Osijeka i  Udruženjem „Baranja“ iz Luga provodi projekt  SOS-NET.

Opći cilj projekta je unaprijediti sposobnosti organizacija civilnog društva  za pružanje socijalnih usluga i jačanje partnerstva s dionicima koji djeluju na području pružanja socijalnih usluga u pet slavonskih županija.

Svrha projekta je razviti kapacitete organizacija civilnog društva  za pružanje socijalnih usluga temeljenih na stvarnim potrebama i kreirati učinkovit model suradnje i komunikacije (vertikalne i horizontalne) među dionicima koji pružaju socijalne usluge. Provedbom projekta želi se dobiti stvarna slika  stanja socijalnih usluga na terenu kao i identificirati potreba za socijalnim uslugama koje na tržištu nisu dostupne. Tijekom provedbe projekta bit će i formalno registrirana, do sada neformalna, mreža pružatelja  socijalnih usluga iz pet slavonskih županija pod nazivom SOS-NET čiji će zadaci biti priprema i prijava partnerskih projekata, ali i uspostavljanje i održavanje internet burze socijalnih usluga.

Regionalna završna konferencija za projekt SOS-NET održat će se 23. veljače 2016. godine u Osijeku u rostorijama gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1.  Planirano  trajanje konferencije je od 11 do 16  sati.

Prijave za sudjelovanje vrše se slanjem popunjenog prijavnog obrasca na mail:
- zvono@os.t-com.hr 
- rok za prijavu je do 21. veljače 2016. do 24 sati.

Potvrde o sudjelovanju primit ćete u ponedjeljak 22. veljače do 14 sati. Broj mjesta je ograničen pa će se, u slučaju većeg broja prijava, voditi računa da se uključi što veći broj organizacija uvažavajući redoslijed prijavljivanja.

Voditeljica projekta SOS-NET:
         Jasna Petrović

 



Najnovije