Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PROSLAVA ROĐENDANA

Slavljenička torta u Portanovi


OSIJEK - Rezervirajte vikend za dolazak u Portanovu jer vas očekuje fantastična proslava rođendana uz koncert Jelene Rozge, predstavu „Metoda za brak“ sa Zuhrom u glavnoj ulozi i odličan program za klince oba dana proslave rođendana.

Još samo nekoliko dana dijeli nas od velike proslave petog rođendana Portanove. Kako bi nagradili lojalnost svih svojim posjetitelja iz Trgovački centar Portanova organizirali su odličan zabavan program koji vas očekuje u subotu i nedjelju. Uz zabavan program u petak, subotu i nedjelju očekuju vas i rođendanski popusti, a možda baš vas Portoš potapša po ramenu i plati vam račun jer tijekom cijelog vikenda traje i odlična akcija bespla shopping organizirana u suradnji sa Hypo Alpe Adria bankom.

Uz pregršt događanja za vikend izdvojili bismo besplatan koncert Jelene Rozge koji se održava u subotu s početkom u 21 sat u prizemlju Portanove. Jelena Rozga, jedna od najvećih glazbenih zvijezda u cijelog regiji. Glazbenu karijeru Jelena je počela 1996. godine, kroz godine rada nekada krhka balerina, postala je simbol pozitivne energije i elegancije kojom je očarala populaciju cijelog Balkana ali i šire. U koncertu jelene Rozge ćete svakako uživati tako da propustite priliku poslušati glazbeni spektakl koji vas očekuje.

Pored fantastičnog koncerta Jelene Rozge za proslavu rođendana očekuje vas i odlična besplatna humoristična predstava „Metoda za brak“ s izvrsnim Zuhrom u glavnoj ulozi. Neka nedjelja 20.3. prođe u dobrom raspoloženju i sa puno smijeha. Pridružite nam se na predstavi u 18 sati i saznajte što žene misle, što muškarci žele, kako riješiti bračne probleme i pritom se odlično zabavite. Očekuje vas 70 minuta lucidne i inteligentne komedije u kojoj nas gospodin i gospođa Mikić uz pomoć bračne savjetnice na originalan način vode kroz sve korake poznate metode za brak….

Naravno da su iz Portanove mislili i na najmlađe koje zabavan program očekuje oba dana proslave rođendana. U subotu od 11 sati očekuje vas druženje s profesorom Baltazarom i slonom Kokom koje traje do 13 sati. U 15 sati počinje uzbuna na dvoru gdje će vas dočekati Pepeljuga i Snjeguljica. Nakon zabave na dvoru počinje Utrka u cvjetnom vrtu od 16 sati uz društvo Fifi i Narcise, dok vas Minionsi očekuju od 17 do 19 sati. Elsa, Anna i Olaf u Portanovu dolaze u  nedjelju u 11 sati i biti će u Portanovi do 13 sati. Klaunovski muffini vas očekuju od 15 sati,  dok vas Optimus i Bamblebee željno vas očekuju na utrci Transformera od 16 sati.

I ove godine Lounge bar Waldinger će pripremiti ukusnu tortu koju će svatko moći kušati, a dovoljno je da dođete do Info pulta Portanove u nedjelju u 17,30 sati i da osladite brk prefinom tortom!

Ne zaboravite u subotu Portanova radi prema produženom radnom vremenu. Vikend je stvoren za dolazak u Portanovu, vidimo se!Najnovije