Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

EPK 2020.

Perspektiva supkulture - što možemo


OSIJEK - Agencija Adverta, Barcelona pub i PunkParti pozivaju vas na kulturno mash up večer Welcome EPK 2020: perspektiva supkulture – što možemo?. Predavanje, rasprava i punk parti održati će se dan uoči proglašenja Europske prijestolnice kulture za 2020. godinu, 23. ožujka 2016., s početkom u 20 sati u Barcelona pubu.

Predavanje pod nazivom „Dizajn u supkulturi: PunkParti“ održati će osječki dizajner Ivan Bašić Ronga, a u panel raspravi o poziciji supkultura u gradu sudjelovati će Darko Bošnjak (Phonogram), Renato Stupar (PunkParti), Zoran Kulić (VuBass) i Ivan Grgić (Agencija Adverta) dok će raspravu moderirati Marin Seleš (Agencija Adverta).

Za punk parti biti će zadužena ekipa koja se bude nalazila u lokalu. Što znači supkultura u današnjem kontekstu i postoji li ona uopće u gradu koji ima velike šanse postati EPK? Što će se dogoditi ukoliko Osijek zaista bude izabran i hoće li postojeće supkulture postati mainstream ili trebaju nastaviti djelovati na način na koji su to činile do sada? Točnih odgovora na sva ta pitanja nema, no postoji mjesto, trenutak i ambijent u kojem se može o tome raspravljati, debatirati i možda doći do nekih konkretnih rješenja.

„Supkulturnjaci“ su spremni pomoći, a vas pozivamo da se uključite. Dozvolite da se i vaš glas čuje!

Izvor: Agencija AdvertaNajnovije