Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ZAPOŠLJAVANJE

After work party


OSIJEK -  After work party (utorak 18. svibnja 2016. od 16:30 sati, Pizzeria Pepper's, Županijska 43) organiziran je s ciljem senzibilizacije potencijalnih poslodavaca za uključivanje slijepih osoba na otvoreno tržište rada, te  informiranja o načinima korištenja zamjenskih kvota i poticaja za zapošljavanje osoba s invaliditetom, kako bi se izbjeglo plaćanje financijskih sredstava tzv. Kazni u državni proračun.

Na neformalnim druženjima, koja se održavaju u sklopu provedbe europskog projekta „Učinite prvi korak“, želimo na ležeran i pristupačan način pokazati mogućnosti i potencijale slijepih osoba. Bit ćemo informativni ali zabavni, te garantiramo  edukativni karakter i dobro raspoloženje.

Bez obveza, s malo dobre volje i izdvojenog vremena za upoznavanje različitosti, najkasnije do petka 17. svibnja do 12:00 sati potvrdite dolazak kao predstavnici poslodavaca, obzirom na ograničeni broj mjesta. Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem mail-a na :ad.astera@gmail.com ili putem telefona na broj: 0989005354.

U nadi da ćete biti u mogućnosti odazvati se pozivu i iskoristiti stečena znanja, unaprijed zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo!

Marijana Sladetić Drenski,Najnovije