Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

INFO-CENTAR

Razmjena i kupoprodaja školskih udžbenika


OSIJEK - Razmjena i kupoprodaja školskih udžbenika i očuvanog školskog pribora Info-centar za mlade Osijek u suradnji sa Savjetom mladih Grada Osijeka i Savjetom mladih Osječko-baranjske županije, i ove godine organizira Razmjenu i kupoprodaju rabljenih udžbenika i očuvanog školskog pribora za sve učenike i roditelje učenika srednjih škola Osijeka i okolice.

Razmjena će se održati 4. srpnja 2015. (ponedjeljak) u prostoru Info-centra za mlade, Ribarska 1 (ulaz u kopiraonicu pored slastičarnice Petar Pan) od 10 do 14 sati. Kako bismo olakšali i pojednostavili pripremu popisa udžbenika koji se žele razmijeniti, pokloniti ili prodati, ali i onih koji nekomu nedostaju i koje traže, u privitku se nalazi obrazac koji se ispunjen može donijeti na dan razmjene. Također, ostavili smo mogućnost da cijeli sljedeći tjedan u Info-centru za mlade (4. – 8. srpnja), zainteresirani ostave svoj obrazac s popisom, pregleda druge popise, te se na taj način spoje s osobama koje traže, odnosno imaju udžbenike koji im trebaju.

Organizacijom razmjene i kupoprodaje udžbenika i očuvanog školskog pribora u prostoru Info-centra, želimo omogućiti, ali i poticati međusobnu podršku svih učenika i roditelja, da solidarnom razmjenom, udžbenike usmjeravaju jedni drugima, jer vjerujemo da ovakav pristup sve građane povezuje u nastojanju da jednostavnije i racionalnije opreme učenike za sljedeću školsku godinu.

Napominjemo kako učenici/roditelji samostalno međusobno razmjenjuju, odnosno kupuju i prodaju knjige, bez posredovanja Info-centra. Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na 031/283-056, svaki radni dan od 10 do 15 sati.Izvor: Info-centarNajnovije