Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

UVTGB KUNE

Humanitarni malonogometni turnir


OSIJEK - Udruga veterana 3. gardijske brigade „Kune“ okuplja bivše i sadašnje  pripadnike slavne 3. gardijske brigade  koja je osnovana s ciljem da se kroz ravnopravno i prijateljsko druženje očuva sjećanje na našu brigadu, sve poginule, ranjene i nestale pripadnike i sve nas koji smo imali čast biti „Kune“.

U skladu s ciljem koji smo si postavili, UVTGB „KUNE“ organizirala je do sad 5 turnira: 1. Za djecu s autizmom, 2. Za djecu s Downovim sindromom, 3. Za vrtićku grupu djece sa posebnim potrebama ( za kupovinu didaktičkih igračaka), 4. za razred djece osnovnoškolaca s posebnim potrebama ( za kupovinu nastavnih sredstava i pomagala), 5. Za plivački klub djece sa invaliditetom.

Ovaj naš 6. tradicionalni  malonogometni humanitarni turnir kao i do sada pod nazivom „BORILI SMO SE U RATU, POMAŽEMO U MIRU“  održat ćemo 24.  rujna 2015. godine na terenima srednjoškolskog igrališta s početkom u 15:00 h.  Prihod od turnira donirati ćemo  Odjelu pedijatrije KBC Osijek koji je devastiran prilikom velikog nevremena koje je poharalo grad Osijek.
 
Na turniru će sudjelovati 16 malonogometnih ekipa kako iz Osijeka i okolice tako i iz drugih dijelova RH. Turnir će se održavati na terenima srednjoškolskog igrališta, gdje po završetku natjecanja organiziramo prigodan domjenak za sve sudionike i goste.

Izvor: UVTGB „KUNE“, Tomislav Antolović
Foto: mali-nogomet.hrNajnovije