Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

BOŽIĆ

Dolazi Djed Božićnjak u naš grad


OSIJEK - Već tradicionalno godinama u organizaciji tvrtke Air Pannonia, u osječku zračnu luku slijeće Djeda Božićnjak. 10. prosinca. 2016 godine u 11:30 sati u Zračnoj luci Klisa kišom bombona i brojnim drugim poklonima, darivat ćemo djecu Dječjeg doma Klasje te djecu naših zaposlenika i poslovnih partnera.

Da su Slavonska srca velika pokazuje i odaziv ove godine svih onih koji su željeli doprinijeti ovom događaju pa je darivanje i humanitarnog karaktera. Drugu godinu za redom raduje nas suradnja sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna u Osijeku. Profesori i učenici na dan darivanja animirat će djecu u maloj radionici Božićnih ukrasa pod nazivom „Od djeteta djetetu“ gdje će svako dijete izraditi svoju kuglicu ali i kuglicu koja će krasiti bor dječjeg doma Klasje.

Djecu će pjesmom uveseljavati Goran Bošković iz grupe Fluentes te naši dragi dugogodišnji animatori i volonteri dok je naš dragi djedica ikona osječke dramske scene Ivica Lučić - Jutromlat.

Djedica će nam se iz zraka prvo javiti radio stanicom i pozdraviti ih preletom iznad Zračne luke Osijek bacajući bombone iz zraka, nakon čega će uslijediti tradicionalno druženje i darivanje djece.

Program dočeka:
10.30 sati - Okupljanje
11.00 sati - Početak zabavnog programa
11.30 sati - Doček Djeda Božićnjaka na stajanci
12.00 sati - Podjela poklona i fotografiranje s Djedom Božićnjakom

Izvor: Air Pannonia
Foto: STVNajnovije