Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

REART

Božić uz ReArt je veseliji


OSIJEK - Treće po redu božićno izdanje ReArt festivala pokucalo je na vrata, a ona su se otvorila i za 30 umjetnika i kreativaca koji će na ovogodišnjem božićnom ReArtu imati prilike izlagati svoje radove.

Stručni žiri ReArt festivala, među 70 prijavljenih, odabrao je 30 umjetnika i kreativaca koji će ovom božićnom ReArt izdanju udahnuti novu dozu kulturnog i urbanog sadžraja. Na ReArtu će se, kao i dosad, naći širok spektar različitih proizvoda koji su se istaknuli svojom kvalitetom i unikatnošću.

Božićni ReArt ove se godine vraća na mjesto iz kojeg je sve krenulo – Esseker centar u samom centru Osijeka, gdje će se održati 16. i 17. prosinca od 9 do 20 sati. Uz izlagači dio, za sve prisutne, ReArt je tradicionalno pripremio i popratni sadržaj koji je, zasada još skriven od očiju javnosti.

Za sve informacije o nadolazećem ReArtu pratite službenu Facebook stranicu ReArt festivala, a iz organizacije se zahvaljuju svima na prijavama te pozivaju sve zaljubljenike u umjetnost i kulturu da im se pridruže i dođu uživati u još jednom blagdanskom ReArtovskom ozračju!

Izvor: ReArtNajnovije