Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

HUMANOST

Humanitarno disco klizanje


OSIJEK - Moto klub Veterani Croatia i Udruga specijalne policije „ORAO“ organiziraju 4. po redu Humanitarno disco klizanje koje će se održati u subotu 17. prosinca 2016.g. s početkom u 18:00 i 20:00 sati na klizalištu Sokolski dom u Osijeku.

Ovim putem pozivamo sve građane da dođu na klizalište Sokolski dom bez obzira kližu li se ili ne, jer je sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen Klinici za Pedijatriju KBC Osijek. Ulaznica je simboličnih 10kn, dok najam klizaljki ne ulazi u cijenu ulaznice.

U samom projektu sudjeluje tvrtka Tokić d.o.o. poslovnica Osijek, koja će od svakog računa (preko 200 kn) odvojiti 10 kn za kupnju elektroničke opreme koja je potrebita za Odjel Pedijatrije KBC-a Osijek. Uz Tokić d.o.o. sudjeluju GDCK Osijek te tvrtke Agrista i P.S.C. Slavonija iz Osijeka. Za rasvjetu i vizualni efekt zadužena je poznata i renomirana tvrtka Magnuslux Osijek dok će se za glazbu pobrinuti poznati osječki DJ, Vjeran Kamenicki-Kameni.

Nadamo se da će građani prepoznati vrijednost ovog projekta koji organiziramo četvrtu godinu za redom te se uključiti u isti i dati svoj skromni doprinos posjeti samog eventa, a sve sa ciljem dječjeg osmijeha bolesne djece koja nadolazeće blagdane nažalost provode u bolnici umjesto u toplini svoga doma.

Tekst i slika: Sonja SršaNajnovije