Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

HUMANOST

Božićna čarolija Osijeku i Vukovaru


OSIJEK - Ove nedjelje, 11. prosinca, nakon niza gradova na našoj obali, Osječani mogu biti dio Konzumove humanitarne akcije “Volimo blagdane jer volimo jedni druge”.

Kupnjom igračaka za simboličnih 10 kuna u Konzumovoj blagdanskoj kućici izravno pomažete Humanitarnoj neprofitnoj udruzi AUXILIUM iz Osijeka, jer sva prikupljena sredstva upravo će njima biti donirana. Priliku da pomognu svojim sugrađanima Osječani imaju u nedjelju od 12 do 20 sati na Trgu Ante Starčevića.

„Pozivam sve Osječane da nam se pridruže u nedjelju te da zajedno budemo dio Konzumove blagdanske čarolije i tako našim članovima omogućimo najljepše blagdane“ izjavio je Marijan Gubina, predsjednik udruge AUXILIUM.

Kako bi se pobrinuli da sredstva dođu do onih kojima je stvarno potrebno, odluku o udrugama kojima će sredstva biti donirana donijeli su sami zaposlenici Konzuma. Svatko je u svom gradu predložio kome će se uručiti donacija koju će se prikupiti akcijom “Volimo blagdane jer volimo jedni druge”.

Pridružite nam kako bi se zajedno prisjetili onog bitnog i učinili ove blagdane posebnima onim kojima je najpotrebnije! Najnovije