Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

POBJEDA

Najljepši kalendar 2017.


OSIJEK - Hoćete doći i biti s nama u večeri koju planiramo učiniti najljepšom ove godine? :)

Joj, tolko je puno stvari koje će ju činiti najljepšom al osim lijepih uspomena iznijeti ćete iz kina Europa 13.12. svoj primjerak najljepšega kalendara na svijetu! :)

Kalendar pasa našega Azila imenom Veži me za sebe koji je poseban po pogledima 13 pasa iznad njuškica koje su se za njega fotografirale, poseban po pričama koje će vam te iste oči ispričati i poseban zbog nade koje te iste oči imaju bez obzira na to što su godine proveli na lancima prije dolaska u naš Azil! E baš zato je ovaj kalendar dijelom borbe za Hrvatsku bez pasa na lancu, jer Zakon o zaštiti životinja mijenjati će se baš u 2017.!

I znate šta još? - E ima da ga promijenimo! :)

Na samoj promociji koja će se održati 13.12. utorak, u 20 sati u kinu Europa (Osijek-da ne bude zabune ko prošle godine :) ) uvjeriti ćemo vas zašto trebate biti dijelom te borbe ali ćemo vam pokazati i nekoliko prekrasnih filmova koje smo samo za tu večer snimili koji će vam napuniti baterije za mnoge još dane koji vas čekaju :) A odlučili smo napuniti vas i kolačima, kuhanim vinom, rakijicom i čajem! :)
Šta kažete, jel imamo dejt? ;)

A za sve vas koji nećete moći doći na promociju svoj kalendar ćete moći zaposjedovati odmah od 14.12. ili narudžbom u naš inbox, ili na idućim mjestima:

OSIJEK:
- Azil
- Štandovi Azila u Kapucinskoj ul. od 14. do 23.12. (10-12 i 16-18 sati)
- Dječje kazalište, pon-pet od 8 do 15
- Portanova, info pult
- Fury vet ambulanta, Sunčana 22
- Veterinarska stanica Osijek, Vinkovačka cesta 59

ZAGREB:
- Prijatelji Životinja, Jurišićeva 25, od 9 do 17 sati
- Studio Octopus, Gundulićeva 31

ili porukom na pobjede@gmail.com ili u azilov inbox na fejsu :)

Kalendar će se moći dobiti u zamjenu za donaciju od 40kn

*** I ne zaboravite da kalendar ne kupujete samo kako biste razveselili sebe i svoj dom nego zato što će baš vaš primjerak 2017.e nekoga nahraniti, izliječiti i ugrijati!

Izvor: Udruga PobjedaNajnovije