Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

CRVENI NOSOVI

Donesite i vi osmijeh u bolnice


OSIJEK -  Tradicionalna akcija Donesite i vi osmijeh u bolnice, koja za cilj ima podršku udruzi CRVENI NOSOVI, uspješno je završena.

Klaunovidoktori započinju s redovitim posjetama bolnicama u Slavoniji točnije, nastavljaju redovite posjete Osijeku te počinju posjet Vinkovcima i Vukovaru. Posjet omiljenih klaunovadoktora, u sklopu ove akcije, održao se u srijedu 25. siječnja u Osijeku gdje su popularni CRVENI NOSOVI razveselili mališane koji se nalaze na liječenju u Klinici za pedijatriju KBC-a Osijek.

Dobro poznati među djecom i roditeljima, klaunovidoktori postali su značajan dio bolničkog okruženja usmjerenog na dobrobit djece uvažavajući potrebu bolesnog djeteta za igrom i radošću. Zahvaljujući akciji u kojoj su protekla dva mjeseca sudjelovali svi građani kupnjom Persil, Silan i Somat proizvoda u Konzum prodavaonicama, u bolnice ova tri slavonska grada redovito će CRVENI NOSOVI donositi smijeh i utjehu.

Po završetku akcije "Donesite i vi osmijeh u bolnice" u osječkom KBC-u udruzi CRVENI NOSOVI simbolično je uručena i donacija tvrtki Henkel i Konzum u iznosu od 84.000,00 kuna.

Izvor: CRVENI NOSOVINajnovije