zatvori oglas

NC LIONS KLUB KUNA

Donatorska večera NC Lions kluba Kuna


OSIJEK - NC Lions klub Kuna iz Osijeka organizira 4. ožujka 2017. godine donatorsku večeru povodom 15. obljetnice osnutka kluba. Večera će se održati u prekrasnom ambijentu Muzeja okusa u Osijeku od 20 sati. Cijena ulaznice koja uključuje bogatu večeru sa slavonskim delicijama  iznosi 150 kn po osobi. Za ugodnu atmosferu i dobru zabavu zadužen je Pepermint band.

Prihod od prodanih ulaznica iskoristit će se za kupovinu Brailleova retka za potrebe slijepih i slabovidnih studenata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Tijekom večeri organizirat će se i druge donatorske akcije s istom namjenom. NC Lions klub Kuna akcijom kupovine Brailleova retka obilježit će 100. godišnjicu Lionsa. Bit će ova jedna u nizu od planiranih akcija u ovoj godini za kupovinu Brailleova retka.

Prvi Lions klub u Hrvatskoj osnovan je u Dubrovniku (Lions klub Sveti Vlaho) 25. listopada 1990. godine. Nakon toga se Lions pokret u našoj domovini intenzivno razvija te danas u Hrvatskoj ima 56 Lions klubova. NC Lions klub Kuna ponosno služi građanima Osijeka i Slavonije i Baranje već 15 godina.

Izvor: NC Lions klub KunaNajnovije