zatvori oglas

AKCIJA

Čini dobro - daruj krv


OSIJEK - Članovi udruge AUXILIUM, Udruga DOKICA, Moltonko,Crveni križ gradsko društvo Osijek, Transfuzijski centar Osijek, i mnogobrojni filantropi odlučni su u postizanju cilja, tj. razvitku filantropije i davanja za opće dobro.

Sukladno navedenom, građani su razvili projekt/program-aktivnost „ČINI DOBRO“ – DARUJ KRV – POŠTUJ DRUGE" koju provode kontinuirano godinama s ciljem poticanja i jačanja građanskog aktivizma i volonterstva za opće dobro građana grada Osijeka. Glavne aktivnosti predmetnog programa/aktivnosti isprepletene su sa solidarnošću, odgovornošću, ljubavlju i pomaganju drugim građanima kojima je pomoć, tj. filantropija potrebna.

Vas pozivamo da nam se pridružite u predmetnoj tradicionalnoj humanitarnoj akciji dana 03.10.2017. godine od 16 do 20 sati u prostorijama udruge AUXILIUM Gradske četvrti Novi grad Osijek (robna kuća Sjenjak), Sjenjak 133, Osijek. Neovisno o tome možete li darivati krv ili ne, bitno je da potaknete druge na filantropiju. Za velike smo pripremili besplatan GRAH, besplatne kave, sokove, kekse, a za mališane igraonicu s različitim radionicama te sokove, kekse i TORTU iznenađenja.

Djeca dobiju zabavu, Vi odmor, a ne morate kupiti poklon.

Izvor: AUXILIUM
 Najnovije