Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

DKOS

Predstava i darovi za mališane


Dragi naši sugrađani,
 

Pozivamo vas da što prije izaberete jedan od termina u kojima izvodimo našu najnoviju blagdansku predstavu Vitez bez konja kako bismo zajedno razveselili vaše mališane. U slobodnoj prodaji za građanstvo su sljedeći termini na kojima će uoči Božića paketiće dijeliti pravi Djed Mraz i to nakon predstava 15. prosinca u 16 sati, 16. prosinca u 19 sati i uoči Badnjaka 23. prosinca u 18 sati.

Vitez bez konja je topla i duhovita priča o Vitezu bez Konja i Konju bez Viteza koji se uzajamno traže, jer su jedan bez drugog nepotpuni i nesretni. Na svome putovanju sreću zločeste Razbojnike, Zmajeve, Čarobnjake ali sve to ih ne sprečava da budu ustrajni u svojoj želji da pronađu istinskog prijatelja. Kada se konačno pronađu naravno da mogu osloboditi i Kraljevnu koja je zarobljena u kuli, kako to već mora biti… Na kraju puta susreću i najtraženiju osobu u prosincu koju dovode djeci zajedno s brojnim iznenađenjima. U predstavi igraju Đorđe Dukić, Kristina Fančović i Srđan Kovačević. Redatelj je Jasmin Novljaković, scenograf Davor Molnar, a kostimografkinja Jasminka Petek Krapljan dok je za glazbu bio zadužen Ivica Murat. Autorica Marta Guśniowska posljednjih desetak godina najizvođenija je i najnagrađivanija autorica drama za djecu u Poljskoj i ovo je prvo uprizorenje njene drame u Hrvatskoj.

Ulaznice možete kupiti radnim danom od 8 do 15 sati i sat uoči izvedbe ili rezervirati na broj 501-485 i mejlom na marketing@djecje-kazaliste.hr.
p.s. Mame i tate, bake i djedovi, tete i stričevi paketiće mogu donijeti na blagajnu Kazališta uoči izabrane izvedbe kako bi Djed Mraz djecu mogao razveseliti nakon odgledane predstave.

Veselimo se druženju u predblagdanskom ugođaju u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića!Najnovije