zatvori oglas

NOVE VIJESTI

Sajam vjenčanja 2018


OSIJEK- 13.01.2018- otvoren je deveti Sajam vjenčanja u Osijeku u TC Portanova na kojem brojni domaći izlagači predstavljaju ono najbolje iz svijeta vjenčanja. Uz sajamsku ponudu, dva dana ovog tradicionalnog događanja ispunjena su i zanimljivim radionicama o vjenčanim trendovima, degustacijama torti i slastica, te modnim revijama... Preko 60 izlagača pripremilo je i atraktivne popuste koji će budućim mladencima omogućiti uštedu prilikom orgraniziranja svog dana iz snova.
 
Grad na Dravi ovaj je vikend u bojama vjenčanja, točnije Sajma vjenčanja – najveće manifestacije vjenčane tematike u Slavoniji. Osječki TC Portanova ugostio je brojne domaće obrtnike – salone vjenčane mode i dizajnerske kuće, cvjećare i slastičare, studijske kuće za fotografiranje i snimanje, predstavnike iz područja rasvjete te popratne opreme za organiziranje svadbene svečanosti – na 9. po redu Sajmu vjenčanja. Na četiri modne revije predstavit će se poznate modne kuće i saloni vjenčanica, a  priključit će im se i etablirani hrvatski dizajneri te otkriti vjenčane trendove u nadolazećoj sezoni. 
 
Od prve godine održavanja osječki je Sajam vjenčanja humanitarno obojen, a ove godine surađuje s Udrugom obitelji djece s autizmom DAR iz Osijeka. Uz kupnju humanitarne tombole na Sajmu vjenčanja svi posjetitelji mogu podržati ovu humanitarnu akciju i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima s kojima se susreću djeca s autizmom i njihovi roditelji.
Uz njih, štićenike Udruge DAR podržat će i poznati Slavonci i Slavonke na večerašnjoj humanitarnoj VIP reviji u 18 sati, jer će uz modele prošetati modnom pistom u večernjim i vjenčanim haljinama te odijelima i tako pridonijeti osvještavanju javnosti o problemima i položaju djece s autizmom.
 
Stoga, budući mladenci i zaljubljenici u vjenčane manifestacije, ukoliko još niste, svratite danas i sutra na Sajam vjenčanja u Osijeku u TC Portanova, inspirirajte se bogatom ponudom izlagača i uživajte u kreaciji vlastite vjenčane priče! 

Tekst: 
Marina Zivkovic / Adriamedia
Foto: Andrea IlakovacNajnovije