Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PROMOCIJA

LIO napravio najveći hrvatski jastuk


OSIJEK – Osječka tvrtka Tekstil LIO d.o.o. ovih je dana izradila najveći jastuk u Hrvatskoj. Dimenzije jastuka su 237 cm x 300 cm, jastuk je težine 30 kg.

Napravljen je od pamučne tkanine, a punjen silikoniziranim vlaknom u obliku kuglica. Poticaj za ovaj pothvat bio je skrenuti pozornost javnosti na proizvodne mogućnosti hrvatske tekstilne industrije te na važnost kvalitetnog i zdravog sna za ljudsko zdravlje. Odabir odgovarajućeg jastuka iznimno je bitan za neometan i miran san.

Najveći hrvatski jastuk bit će izložen u diskontu tvrtke LIO (Kralja Petra Svačića 61, Osijek), a zainteresirani građani mogu ga doći pogledati do Uskrsa. Pozivaju se svi zainteresirani da posjete LIO diskont i pogledaju kako izgleda najveći hrvatski jastuk. Jastuk će za Uskrs biti darovan Osječkom vrtiću Nevičica.

Tekstil LIO d.o.o. je hrvatski proizvođač jastuka, pokrivača i posteljine s dugom tradicijom čija povijest seže u davnu 1901. godinu, a svoju je kvalitetu, uz kontinuirana poboljšanja, zadržao do danas, te je nositelj znaka “HRVATSKA KVALITETA”. LIO je proglašen najuspješnijom tvrtkom u županiji u 2005. godini u kategoriji malih trgovačkih društava, kada mu je dodijeljeno priznanje ZLATNA KUNA. LIO, osim domaćinstava opskrbljuje velik broj hotela i apartmana. Svaki LIO proizvod pažljivo je i s ljubavlju izrađen od pomno biranih materijala

Izvor: LIO
 Najnovije