Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

BICIKLIZAM

Tour of Croatia


OSIJEK - Dana 17. travnja 2018. na cestama Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske te Koprivničko-križevačke županije vozit će se prva etapa međunarodne cestovne biciklističk utrke pod nazivom Tour of Croatia - race through the natural beauty, na kojoj će sudjelovati oko 200 biciklista, prateće službe i osiguranje, kroz etapu od Osijeka do Koprivnice prema itinereru:

START    Županijska (Osijek) - Konkatedrala
CILJ    Zrinski trg (Koprivnica)

Na prometnicama kuda se kreće utrka, u razdoblju od 10:30 do 17:30 sati  bit će na snazi privremena regulacija prometa dijela javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Pozivamo sve vozače motornih vozila koji se nađu na pravcu održavanja biciklističke utrke da postupaju po uputama i zapovijedima policije i drugih osoba u organizaciji, odnosno da uspore i zaustave vozila do prolaska biciklista.

Također, upozoravamo sudionike u prometu da su, iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.Najnovije