Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NATJEČAJ

Profesori jel vam žao...


OSIJEK - Članovi Savjeta mladih Osječko-baranjske županije i Savjeta mladih Grada Osijeka najavili su projekt „Najbolji maturantski slogan“. Ovaj prepoznatljiv projekt nagradni je natječaj koji izaziva veliki interes maturanata koji prijavljuju svoje šaljive slogane koje nose na majicama zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja. Ovaj projekt već se nekoliko godina uspješno provodi te se možemo pohvaliti na uspješnoj realizaciji.

Prvu nagrada za slogan na području grada Osijeka osigurao je portal Sib.hr u suradnji s Gradskim prijevozom putnika i klubom Tufna, te će maturanti osvojiti tramvaj party te after party s nagradom iznenađenja, drugu nagradu osigurao je Savjet mladih Grada Osijeka te će drugoplasirani slogan osvojiti iznos od 2.500,00 kn, dok je treću nagradu osigurao Savjet mladih Osječko-baranjske županije te će trećeplasirani slogan osvojiti iznos od 500,00kn. Maturanti na području ostatka županije (Đakovo, Donji Miholjac, Belišće, Valpovo, Našice, Beli Manastir) također će biti nagrađeni s tri nagrade. Nagrade je osigurao Savjet mladih Osječko-baranjske županije, a nagrada za osvojeno prvo mjesto iznositi će 2.500,00kn, drugoplasirani slogan osvojit će iznos od 1.500,00kn, dok će trećeplasirani slogan osvojiti iznos od 500,00kn.

Maturanti će svoje šaljive natpise, maturantske slogane, moći prijaviti putem Facebook stranice Savjeta mladih Osječko-baranjske županije. Svi prijavljeni maturantski slogani biti će postavljeni na portalu SiB.hr koji će svaki dan više puta ažurirati slogane. O najboljem maturantskom sloganu odlučuju korisnici društvene mreže Facebook tako što će lajkati slogane koji im se najviše sviđaju. Slogan koji bude imao najviše lajkova na dan 21. svibnja 2018.g. u 12.00 sati biti će proglašen za najbolji maturantski slogan. Najbolji maturantski slogan na području grada Osijeka biti će proglašen dana 22. svibnja 2018.g. u sklopu programa i plesa Quadrilla u Županijskoj ulici u Osijeku, kada će biti uručena i nagrada. Maturantima koji budu odnijeli titulu najbolji maturantski slogan na području Osječko baranjske županije nagrada će biti uručena naknadno uz dogovor s predstavnicima razreda.

Prijave počinju 4. svibnja 2018. (petak) i traju sve do zadnjeg dana natječaja, 21. svibnja 2018. dok će glasovanje započeti 7. svibnja 2018.

PRAVILA NATJEČAJA:
•    maturanti svoje slogane šalju u inbox Facebook stranice Savjet mladih Osječko-baranjske županije od 4.5. do 21.5.2018.
•    prijava treba sadržavati slogan, ime i prezime kontakt osobe te broj telefona
•    prijaviti se mogu maturanti s područja grada Osijeka i s područja OBŽ
•    maturanti mogu poslati maksimalno tri slogana po razredu
•    slogani ne smiju biti uvredljivi za bilo koga po bilo kojoj osnovi, a ukoliko isti pristignu biti će eliminirani iz natjecanja
•    glasanje traje od 7. svibnja do 21. svibnja u 12:00 sati
•    glasovati za svoj slogan možete tako da pritisnete Facebook LIKE / SVIĐA MI SE na dnu članka na portalu SiB.hr
•    broj glasova za neki slogan jednak je broju lajkova koji taj članak osvoji - lajkovi sa Facebook Fan stranice ne ulaze u glasovanje
•    jedna osoba može glasati za neograničen broj slogana
•    slogani koji prikupe najviše glasova/lajkova na području grada Osijeka osvajaju prvu, drugu i treću nagradu za Grad Osijek
•    slogani koji prikupe najviše glasova/lajkova na području ostatka OBŽ osvajaju prvu, drugu i treću nagradu za ostatak OBŽ
•    U slučaju da se pojavi sumnja na kršenje pravila glasanja organizatori će slogan eliminirati iz natjecanja bez dodatnih objašnjenja!

Izvor: Savjet mladihNajnovije