Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

KULTAKT

Dan kulturne raznolikosti


OSIJEK - Udruga KultAkt i ove godine organizira projekt „Dan kulturne raznolikosti“ s ciljem razmjene iskustava između stranih i domaćih studenata. Provedite ga s nama u ponedjeljak, 21. svibnja u 14:00, u Drven parku, Perivoj kralja Tomislava, kod Tvrđe.

Udruga KultAkt teži ostvarivanju društva u kojem će kultura postati potrebom svakog čovjeka. Navedeno žele postići kroz populariziranje i aktivno provođenje edukativnih projekata u kulturi koji svojom tematikom naglašavaju važnost same kulture kao načina obrazovanja, a koji su namijenjeni svim dobnim skupinama i profilima ljudi. Bogatom dosadašnjem radu svjedoče projekti „Ljetna škola kulture“, „Piknik kulturalne raznolikosti“, „Kultura zdravog života“ i drugi.

Projekt obilježavanja Međunarodnog dana kulturne raznolikosti realiziran je zahvaljujući suradnji s udrugama IAESTE Osijek, AIESEC Croatia, Udruga PLANTaža i Info – centrom za mlade Osijek, te uz pokroviteljstvo Grada Osijeka.

Dan kulturne raznolikosti možete provesti u ugodnoj i opuštenoj atmosferi piknika, družeći se sa stranim studentima koji su iz raznih država stigli kod nas u Osijek i igrajući razne društvene i timske igre.

Program:
14:00 – Početak piknika i badminton (kroz cijeli dan)
15:00 – Mali nogomet
15:30 - Graničar
16:00 – Povlačenje uža i skakanje u vrećama
17:00 – Potraga za blagom i igra iznenađenja

Na vama je samo da ponesete dekice i dobru volju, a za zabavu i atmosferu se pobrinuo KultAkt!

Izvor: KultAktNajnovije