Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

AKCIJA

Srca za djecu


OSIJEK - „Srca za djecu“ humanitarni je događaj koji organiziraju strani studenti koji volontiraju u organizaciji AIESEC u Osijeku. Oni surađuju s Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu te udrugom Breza i upravo ti centri pružaju zaštitu i podršku djecu i mladima, posebice onima koji su seksualno iskorištavani i zlostavljani. Sama svrha ovoga događaja je prikupiti novce za potrebitu djecu iz tih centara kako bismo im uljepšali živote!

Petero mladih volontera koji organiziraju događaj dolaze iz različitih zemalja kao što su Kanada, Italija, Španjolska, Nizozemska i Švicarska. Njihov je zadatak organizirati i promovirati taj humanitarni događaj čiji će posjetitelji imati priliku otvoriti svoja srca za one kojima je to najpotrebnije! Sam je događaj zabavnog karaktera te uključuje razne aktivnosti kao što su glazbeni bingo, tihe aukcije, ples i mnoge druge, a namijenjen je i za one najmlađe.

Karte možete rezervirati na LINKU  i donirati 10 kn ili više te tako doprinijeti ovoj dobrotvornoj akciji, ali i osvojiti razne nagrade! Događaj će se održati u caffe baru Peppermint gdje također možete kupiti svoje ulaznice kojima automatski sudjelujete u nagradnom izvlačenju. Svi prikupljeni prihodi odlaze djeci koja provode vrijeme u spomenutim organizacijama i upravo vi svojim doprinosom možete ostvariti pozitivan utjecaj na njih te im pomoći da odrastu u što boljim uvjetima!

Kao što je Nelson Mandela rekao: “Ne može se postići iskrenija slika o nekom društvu od načina na koji tretiraju djecu.“ Stoga sudjelujte u ovom humanitarnom događaju, otvorite svoja srca za djecu i pokažite kakvo smo društvo!

Vidimo se 12. kolovoza u caffe baru Peppermint, Vrt Jagode Truhelke 3, 31000, Osijek.

Izvor: SMART project

 Najnovije