Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PANNONIAN

HOD uz Pannonian


OSIJEK - Oko 1000 osječkih sportaša i rekreativaca na poznatoj osječkoj Srednjiki obilježit će Hrvatski olimpijski dan (HOD). Ova tradicionalna sportska manifestacija organizira se širom zemlje organizacijom brojnih sportsko-rekreativnih događaja s ciljem podizanja svijesti o ulozi sporta u društvu te olimpijskom pokretu i njegovom značaju u svijetu.

Udruga Pannonian okupit će svoje članove i prijatelje - osječke skatere i bikere koji će prezentirati svoje najzanimljivije trikove i tako najaviti brojne aktivnosti koje Udruga planira organizirati s ciljem razvoja sporta i urbane kulture u Osijeku.

Posjetitelji Hrvatskog olimpijskog dana moći će se posjetiti Pannonian Challenge štand na kojemu će se naći zanimljivi promotivni materijali festivala, a svi zainteresirani moći će se fotografirati s velikim simbolom Olimpijskih igara te fotografije objaviti na svojim društvenim mrežama uz #tokyo2020 i #pannonian.

Osim toga, obilježavanje HOD-a podržat će i poznati osječki BMX vozač - Igor Vukadinović Poki koji će na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Airesu u listopadu ove godine sudjelovati kao sudac.

Pannonian Challenge štand moći ćete posjetiti u subotu, 8. rujna od 10 do 12 sati na Srednjoškolskom igralištu.

Vidimo se u subotu na Srednjiki.

Sportski pozdrav!Najnovije