zatvori oglas

NOVE VIJESTI

Gerber Fun Inc: Saša i Zoran Gerber


OSIJEK- 10.11.2018.- Uskoro na Youtube kanalu Gerber Fun Inc. Možete pratiti dvije emisije, a to su „Fragmenti čarolije“ te „Priču o balonima“ čiji su autori braća Saša i Zoran Gerber. Emisije i sami kanal nastale su u suradnji s Markom Torićem iz Full Frame Studia.
Kroz „Fragmente čarolije“ vodit će vas poznati osječki mađioničar Saša Gerber, koji nakon tri sezone emisije „Gerberove čarolije“ na Vinkovačkoj televiziji donosi nešto sasvim novo.
„Kroz „Fragmente čarolije“ želja mi je približiti mađioničarstvo gledateljima, upoznati ih sa svijetom mađioničarstva i samim mađioničarima.

Volio bi da gledatelji dožive dio čarolije i zavire iza samih kulisa ove divne umjetnosti“ ističe Saša.
Kako je Saša međunarodno nagrađivani i priznati mađioničar kaže nam da emisija neće biti snimana samo kod nas već i van granica, a što nam priprema saznati ćemo uskoro.
U „Priči o balonima“ koju priprema balon majstor Zoran Gerber gledatelji će moći saznati sve vezano za balone i njihovu izradu, te vidjeti kako će se u „modeliranju“ balona snaći pojedine osobe iz javnog života.

„Modeliranjem balona bavim se već nekih sedam godina, a krenuo sam na bratov nagovor.U posljednje vrijeme želja mi je bila imati kanal na kojemu bi ljude mogao upoznati s vještinom izrade balona jer neke figure i likovi su jednostavni za izraditi dok druge zahtjevaju puno vremena i razmišljanja!“ kaže Zoran.

Zoran  je do sada od balona izrađivao brojne zanimljive stvari kao što su auto, avion, motor, haljine te je po mišljenu nekih kolega najbolji hrvatski balon majstor.
Ukoliko vas zanima izrada figura od balona odnosno „modeliranje“ balona svakako se pretplatite na kanal Gerber Fun Inc.

VIDEO 1: https://www.youtube.com/watch?v=b8Yko_5CmtQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0rC0QtXRlttNqXimieza0a2gE-bJEEO-kpWIVWqNmCeUQNRU0h33oNK-s

VIDEO 2:
https://www.youtube.com/watch?v=jSelbENBpo0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0x6auSzKst38Cg6Fw6RZt79ICeburl8GAA103FF742NxxFXC_4gOb4Z7U


VIDEO/EDITING: Marko Torić
FOTO: Marko Torić i Andrea Ilakovac

 Najnovije