Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NOVE VIJESTI

Sajam vjenčanja Osijek 19. i 20. siječnja 2019


OSIJEK- 13.1.2019.Jubilarni Sajam vjenčanja Osijek otvara svoja vrata desetu godinu zaredom, i to 19. i 20. siječnja u TC Portanova, a za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u svijet vjenčanja pripremio je bogat dvodnevni program. 

Sajam vjenčanja i ove je godine humanitarno obojen te pomaže Udruzi obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka. Uz pomoć izlagača i posjetitelja na Sajmu vjenčanja u Osijeku, te kupnjom humanitarne srećke, prikupit će se što više sredstava za pomoć Udruzi i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima s kojima se susreću djeca s autizmom i njihovi roditelji. 

Dobrotvorni projekt podržat će i poznati Slavonci – poznati Slavonci – glazbenica Mia Dimšić, glumica Sara Lustig, glumci osječkog HNK-a Ivana Soldo Čabraja i Miroslav Čabraja te Domagoj Mrkonjić, pjevači Bruna Oberan, Sanja Azenić i Igor Delač, pjevačica rock grupe Teška industrija Matea Matković i dr. - koji će u subotu, 19. siječnja, u 18 sati na Gala modnoj reviji u TC Portanova prošetati pistom, u vjenčanim i večernjim haljinama i odijelima, te pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom. 

Zaštitno lice Sajma vjenčanja mlada je glazbena zvijezda Jelena Žridarić Zsa Zsa koja osvaja prekrasnim glasom, šarmom i osobnošču, a odlično se snašla i u ulozi modela.

U nastavku je program sajma: 

SUBOTA 19.1.2019. 
9.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
15.30 Kviz: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Tihana Tomljanovič, organizator vjenčanja
18.00 Gala humanitarna modna revija
21.00 Zatvaranje sajma

NEDJELJA 20.1.2019.
9.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
16.30 Radionica: Novi trendovi: moda, make up, kosa, cvjetne dekoracije, slastice
18.00 Modna revija
21.00 Zatvaranje sajma

TEKST I FOTO: Organizatori Sajma vjenčanja OsijekNajnovije