Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NOVE VIJESTI

I padne noć u Esseku- najava predstave+NAGRADNA IGRA


OSIJEK-06.02.2019.- Nakon rasprodane premijere i prve reprize, Otvoreno kazalište Osijek ponovno izvodi „I padne noć u Esseku“!

Izvedba će se održati 23.02.2019. u 19h na Trgu Slobode 2 (Dvorana OGI-OS-a).

Cijena karte je 20 kn.

Tekst i režija: Marta Mekovec de Carvalho

Igraju: Tena Magdić, Ivan Pokupić, Tajana Zlatarić, Antonia Zlatarić, Mislav Borovac i Karlo Novaković.

„I padne noć u Esseku“ drama je u jednom činu koja vuče inspiraciju iz gotičkih i folklornih priča i te utjecaje smješta u gradu na Dravi, Osijeku. Ovaj atmosferični misterij je deseta produkcija Otvorenog kazališta Osijek i kao sve dosadašnje naše predstave, cilja pružiti drugačije kazališno iskustvo osječkoj publici.

 

Veljača 1923. Essek. Na jednom križanju u Tvrđi, stoji gostionica „Kod crnog mačka“. Uz glazbu i rakiju, vlasnica Ana Varga druži se sa svojom prijateljicom Mihom i srednjoškolkom Paulinom. Ali kako mećava vani postaje sve gorom i gorom, iz daljine se netko počinje približavati.

Zbog ograničenih broja mjesta i velike potražnje, rezervirajte karte na broj 091/9876080. Karte možete rezervirati od 10h do 17h.

Karte u slobodnoj prodaji moći će se kupiti pola sata prije predstave na ulazu u dvoranu.


UPDATE: Nakon rasprodanih ulaznica za termin 23.2.2019, održat će se još jedna predstava, 24.2.2019 u 19h. Kupite ulaznice na vrijeme. :)

Povodom predstave vjerne čitatelje darujemo sa ulaznicama. Potrebno je napisati komentar "veljača uz OKOS" (u komentar ispod teksta ili na Facebook stranici Osijek-online.com), lajkati Facebook stranicu Osijek-online i OKOSA.
Dvoje sretnih dobitnika darujemo sa dvije ulaznice za datum 23.2.2019.. Nagradna igra traje do 20.2.


IMENA DOBITNIKA NAGRADNE IGRE: Marina Mikleušević Stamatoski i Ana Rukavina. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju. Dobitnici će dobiti dvije ulaznice za predstavu, te ih mogu podići na ulazu OKOS-a  prije predstave na dan 23.2.2019.NAJAVA:
https://www.youtube.com/watch?v=N0n8l8CZdkM&t=23s

Kako je bilo prošli puta, prisjetimo se uz galeriju: http://www.osijek-online.com/album/03502--i-padne-noc-u-esseku.html.
 Najnovije