Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

GLAGDANSKI UGOĐAJ

Gaudeamusovi anđeli u Avenue Mallu


OSIJEK - Avenue Mall je i ove godine ugostio simpatične male "Gaudeamusove anđele". Radi se polaznicima privatne gimnazije koji svake godine izrađuju kostime anđela, Božićnjaka, Sv. Nikole i drugih a Avenue Mall donose pravi blagdanski ugođaj. 

I ove godine birali su se najbolji kostimi a mali anđeli prodefilirali su pozornicom i zapjevali posjetiteljima.

Avenue Mall se pobrinuo za raznovrstan zabavni vikend program za svoje najmlađe posjetitelje u prosincu. Primjerice u petak u 18 sati prikazuje predstava za djecu u subotu 11 sati na rasporedu je božićni koncert Igora Delača i Zumbića. Što su sve u Avenue Mallu pripremili u prosincu doznajte klikom ovdje. 

Kolo sreće se vratilo u Avenue Mall pa tako svi oni koji potroše više od 100 kuna u nekoj od trgovina imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri zavrtjeti kolo sreće, koje se nalazi kod info pulta, i osvojiti nagradu. 

I dalje u Avenue Mallu svoje dijete možete besplatno fotografirati s Djedom Božićnjakom a u prizemlju besplatno možete zamotati svoje poklone. 

Podsjetit ćemo da besplatna autobusna linija kreće s Gajevog trga prema Avenue Mallu svakog punog sata sve do 21 sat.Najnovije