Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

DOČEK NOVE U OSIJEKU

TS Kas, Passage band i Red Roosters sviraju za doček na središnjem trgu


OSIJEK - Na središnjem osječkom trgu za doček Nove godine zasvirat će TS Kas, Passage band i Red Roosters. 

Prema dugogodišnjem provjerenom receptu svi oni koji se odluče novu godinu dočekati na Trgu dr. Ante Starčevića moći će poslušati "red tamburaša-red zabavnjaka". Postoji mogućnost da Osječanima zasvira i VIS Lavine.

Organizatori dočeka u Gradu povjerenje su tako dali osječkim glazbenicima a programu financijski sudjeluje i Županija.  

Program najjeftinijeg dočeka započet će oko 21 i 30 sati a potrajat će do dva sata iza ponoći. Već po tradiciji bit će ondje čaja s rumom, u ponoć će posjetiteljima čestitke uputiti gradonačelnik i župan a najavljen je i vatromet. 

Zanimljivo je kako će se istovremeno u kinu Europa organizirati besplatan doček na kojemu će nastupiti mlađoj publici dobro poznati DJ Pips, Toxara i Kandžija. 

Ulaz u kino bit će besplatan ali će se zbog ograničenog broja mjesta ovih dana zainteresiranima podijeliti besplatne ulaznice putem interneta pomoću kojih će moći ući na koncert. 

Prema aktualnoj anketi na naslovnici našeg portala čak 62 posto onih koji su glasovali Novu godinu dočekat će kod kuće, 7 posto dočekat će na središnjem trgu, 20 posto glasača bit će na partyjima u kafićima i klubovima, ali 4 posto je onih koji će u Novu godinu ući radno. Najnovije