Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

BOŽIĆNO SELO

Božićno selo na lijevoj obali Drave


Glas Slavonije i ZOO hotel u subotu, 14. prosinca, predstavljaju Božićno selo u sklopu kojega će svi posjetitelji, od 10 do 19 sati, moći uživati u brojim događanjima za sve uzraste.

Pripremite se za blagdane i zimske radosti uz “Vašar” domaćih proizvoda koji će ponuditi rukotvorine, prehrambene proizvode, kvalitetna vina i robu široke potrošnje po promotivnim cijenama. Svi posjetitelji moći će sudjelovati u “trampi” skijaške opreme.

Zagrijte se uz glazbu Slavonskog radija i uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudu slavonskog kraja. Bit će tu raznih peciva, kobasica, kolača, tople čokolade, vrućeg čaja i mirisnog kuhanog vina.

Središnje događanje u Božićnom selu planirano je točno u podne kada će na prostor uz ZOO hotel stići Djed Mraz s kamionom Auto Hrvatske punim poklona namijenjenih najmlađim posjetiteljima koji su cijelu godinu na izmaku bili dobri.

Djedica će u društvu mališana pogledati prigodnu edukativnu predstavu “Djed u zemlji čudesa”, a interaktivnom animacijom potom će djecu zabaviti Tigar Teo, vilenjaci i patuljci.

Veselo druženje s Djedicom završit će pak jedinstvenim prikazom Isusova rođenja – živim jaslicama u izvedbi KUD-a Čačinci i Udruge vitezova Orahovica. Prikaz živih jaslica moći će s pogledati u 18 sati, dok se u 17.30 sati očekuje nastup dječjeg zbora Osječki zumbići.

U vrijeme trajanja programa, u Božićno selo svi će posjetitelji moći doći kompom koja će posebno za ovu priliku besplatno prevoziti građane preko Drave.Najnovije