Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

TEČAJ ASTROLOGIJE

Pođite s Gogom na međuplanetarno putovanje


OSIJEK - Udruga Holistic Osijek organizira tečaj iz Osnova Astrologije koji će se  održati u prostoru Lanico škole stranih jezika (Županijska 18 u Osijeku) u trajanju od 20 sati. Početak edukacije je predviđen za kraj listopada, s trajanjem od mjesec dana (5 sati tjedno). Tečej obuhvaća osnovne elemente analize i sinteze natalne karte (horoskopa); planete, znakove zodijaka, kuće i planetarne aspekte.

Tečaj vodi osječka astrologinja Goga Kovačević, s više od 20 godina iskustva na području Astrologije, autorica knjige "Zvjezdarnik, astrologija 12 znakova" te autorica i voditeljica radijske emisije "Astro Time" više od 18 godina. Danas svoje tekstove objavljuje na blogu www.zvjezdarnik.com.

Kotizacija za tečaj iznosi 890 kn, plativo u dva obroka. Po završetku edukacije, polaznici dobijaju certifikat o završenom tečaju. Za upis nije potrebno nikakvo predznanje već samo dobra volje i želja za učenjem ovog, jednog od najstarijih sustava simbola koji pruža informacije o tome kako otkriti i iskoristiti svoje najjače potencijale u svrhu osobnog rasta i podizanja kvalitete života.

Prijave putem e-maila: holistic.osijek@gmail.com

te putem telefona Lanico škole stranih jezika 031/200-966 i Udruge Holistic 095 8922 118.Najnovije