Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PANNONIAN CHALLENGE

Premijera dokumentarnog filma o Pannonian Challenge-u


OSIJEK - Želite li saznati kako nekolicini entuzijasta već 15 godina uspjeva u naš grad dovesti svjetski poznata imena u ekstremnim sportovim te što je to sve Pannonian Challenge, pogledajte premijeru dokumentarnog filma. Više o samom događaju možete pročitati u priopćenju organizatora koje vam u cijelosti prenosimo.   

Još uvijek ne znate gdje je održano prvo BMX-Inline ili Skate natjecanje? Čuli ste nekoliko verzija, no zapravo niste sigurni kako je nastao Pannonian Challenge?! Zanima Vas što misle posjetitelji, kako se osjećaju vozači i što se organizatorima mota po glavi???

Uhvatite jedinstvenu priliku da saznate sve što želite i pridružite nam se na premijeri prvog dokumentarnog filma o Pannonian Challenge-u koja će se održati 21. studenog 2014. godine u Kinu Urania s početkom od 19:00h - 20:15h, te druga projekcija koja će se održati od 20:30h - 21:45h.

Na lokaciji Kina Europa održavat će se izložba slika uz laganu glazbu i “cugicu” s početkom u 20:00 sati, a nakon izložbe i projekcija nastavljamo s party-em u Kinu Europa koji će započeti u 22:00 sata i trajati do jutarnjih sati uz našeg DJ Omke-a.

Dokumentarac o Pannonian Challenge-u nastao je uz pomoć vrijedne ekipe iz A-live produkcije (ZG) te se u njega uložilo nekoliko mjeseci truda, rada i spontanih trenutaka. Cilj organizatora bio je prikazati sve ono što zapravo čini jedan veliki događaj. Smijeh, sreća, iscrpljenost, umor, trud, donošenje odluka, red i rad samo su neke od karakteristika koje su dovele do organiziranja Pannonian-a iz godine u godinu.

Stoga se nadamo kako ćete nam se pridružiti na premijeri filma te zajedno s nama zaokružiti ovogodišnju Pannonian priču te nakon njega možda i dobiti potpuno drugačiju sliku o ovom događaju koji kako za Osijek tako i za sve nas znači mnogo.

Još jednom Vas pozivamo dan nam se pridružite u Kinu Urania jer smo uz prikazivanje dokumentarnog filma pripremili i još jedan after, after party uz Osječko na kojem ćete moći uživati u hladnom piću, protegnuti noge i zabaviti se sa prijateljima i poznanicima.
 
ULAZNICE:
 
30kn - premijera filma
20kn - party
40kn - premijera filma + party

Broj ulaznica je ograničen, a u pretprodaji će se moći kupiti u BarcelonaPub Osijek  te na blagajni Kina na dan prikazivanja.

Više informacija:
http://2014.pannonian.hr/
https://www.facebook.com/kinoeuropaosijek

Događaj organizira udruga Pannonian uz potporu - Grad Osijek, Vipnet, Osječko pivo, Red Bull iA-live produkcije.

KINO URANIA
Dokumentarni film o Pannonian Challenge-u prikazivati će se DVA PUTA u Kinu Urania. Početak prve projekcije je u 19:00 sati, a nakon kratke pauze od 15 minuta uslijediti će i druga projekcija u 20:30 sati.

KINO EUROPA
Izložba slika - 20:00 sati
After Party (DJ Omke) - 22:00 sataNajnovije