Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

OTKAZAN KONCERT

Prljavo kazalište ipak ne dolazi u Osijek


OSIJEK - Prosljeđujemo vam obavijest organizatora "Croatia Concert" o otkazivanju Velikog slavljeničkog koncertnog spektakla Prljavog kazališta "25 godina Ruže hrvatske" u Osijeku. Portal osijek-online.com izražava žaljenje dobitnicima ulaznica u nagradnoj igri što su uskraćeni za jedan dobar koncert te im želimo više sreće sljedeći put.

U dobroj namjeri organiziranja obljetničkog koncerta Prljavog kazališta povodom 25. godina prvog javnog izvođenja kultne pjesme "Mojoj majci (Ruža hrvatska)" i 24. obljetnice najvećeg dvoranskog koncerta u Osijeku koji se zbog nezapamćenog interesa u našoj organizaciji održao 18. i 19. 11. 1990. iznenađeni smo neistinom objavljenom od strane menagmenta Prljavog kazališta.

Kako uspješna suradnja Croatia concerta i Prljavog kazališta datira još od 1980. godine zaista smo zatečeni neistinitom izjavom o nepostojanju ugovora za koncert.

Iako je Organizator uložio značajna sredstva u marketing koncerta, okolnosti i interes (kao i za većinu domaćih izvođača) nije bio toliki da se isti održi u SD "Gradski vrt", te je odluka o premještanju u manju dvoranu "Zrinjevac" bila logična, što nije dobro primljeno niti od strane publike, a niti od strane izvođača.

Kako organizator u međuvremenu, unatoč inzistiranju, nije pronašao dogovor da se koncert održi isti  moramo otkazati.  Žao nam je što dijelom prihoda koncerta nismo uspjeli donirati Udrugu slijepih "Svjetlost" i Dječji dom "Klasje" uoči Božićnih blagdana .

Organizator Croatia concert ispričava se zbog nastalih okolnosti te će svima koji su kupili ulaznice novac vratiti na posebnom mjestu tijekom idućeg tjedna.  Službeno mjesto i početak  povrata novca za ulaznice objaviti ćemo po pripremi dokumentacije-zapisnika  skladu sa zakonom.

Croatia concert
Branimir Petter CezarNajnovije