Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ADVENT U TVRĐI

Podjela Slavonske torte od pola tone odgođena za srijedu


OSIJEK - Prenosimo vam ispriku i objašnjenje organizatora o promjeni planiranih događanja oko svečanog otvaranja Božićnog sajma.

Svečano otvaranje "Adventa u Tvrđi" bilo je zakazano za danas (subota) u 17 sati, uz paljenje blagdanskih svjetala i ukrasa, prigodan kulturno-umjetnički program te kušanje torte. Međutim, kišno vrijeme uzrokovalo je niz tehničkih problema u pripremi prostora na otvorenom, između ostaloga i kvar na električnoj opremi, a meteorološka prognoza ne najavljuje poboljšanje vremenskih uvjeta za poslijepodnevne i večernje sate, stoga se svi zainteresirani građani pozivaju da adventski sajam posjete već od nedjelje u redovnom radnom vremenu sajma od 14 do 22 sata.
 
Slavonsku tortu od pola tone koja je zvijezda otvorenja događaja iz navedenih razloga ne može biti iznesena van hladnjaka u kojem se nalazi - pa je predviđena podjela torte odgođena za srijedu kad se očekuje poboljšanje vremena. Točan termin podijele objavimo naknadno putem sredstava priopćavanja.
 
Organizatori se ispričavaju brojnim zainteresiranim posjetiteljima, no nije se moglo protiv više sile, lošeg vremena. Na samom kraju godine vrijeme je očito moralo pokazati svoje "zube", nakon što su Osječanke i Osječani ove godine imali sreće s vremenskim uvjetima tijekom održavanja niza velikih manifestacija na otvorenom: Osječkog ljeta kulture, Pannonian Challengea, Zemlje bez granica te koncerta Đorđa Balaševića.

Predlažemo da nam se pridružite danas (subota) od 13 do 21 sat u Tvrđi i konzumirate bogate sadržaje Wine Festa Osijek, Festivala delicija, vina i ugodnog življenja – također dijela cjelokupnog programa "Adventa u Osijeku" - koji se održava u zgradi Glavne straže na Trgu sv. Trojstva u Tvrđi.

Za sve dodatne informacije i upite građani se mogu obratiti na kontakt: info@luminis.com.hr ili na službenu Facebook stranicu "Advent u Osijeku" i događaja "Advent u Tvrđi". Unaprijed hvala na objavi, praćenju i razumijevanju.

Vidimo se na Adventu u Tvrđi!Najnovije