Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

SLAVONSKA TORTA

Dugoočekivana torta od pola tone na Trgu Svetog Trojstva u četvrtak u 17,00 sati!


OSIJEK - Što kaže gosp. Sijerković, hoće li nam vremenske prilike dozvoliti da kušamo veeeeliki desert. Većini poznat meteorolog s Nove TV, najavljuje pogodno vrijeme, bez padalina što nas posebno veseli. Komad torte koštat će simbolične dvije kune, a prikupljena sredstva namijenjena su za projekt "Moć promjene mladih". Torta se pripravlja prema domaćem receptu slastičarke Gordane Alebić.

Slavonska torta od pola tone dočekat će brojne građane, osobito one mlađe, u četvrtak, 11. prosinca, u 17,00 sati na Trgu sv. Trojstva, u sklopu Božićnog sajma i programa "Adventa u Tvrđi"!

Golema poslastica, koju mnogi iščekuju s nestrpljenjem, trebala je biti poslužena u subotu, na blagdan sv. Nikole, ali je spektakl odgodilo kišno vrijeme. Za četvrtak poslije podne i predvečer meteorološke službe, pa i poznati meteorolog Milan Sijerković s Nove TV, suradnik "Adventa u Tvrđi", najavljuju pogodno vrijeme, bez padalina. Slavonska torta se pripravlja prema domaćem receptu slastičarke Gordane Alebić.

Cijeli događaj ima i popratni kulturno-umjetnički program, o kojemu će javnost biti pravodobno obaviještena, te humanitarni karakter. Komad torte koštat će simbolične dvije kune, a prikupljena sredstva namijenjena su za projekt "Moć promjene mladih".

Agencija Luminis
Tekst:Tomislav Levak, PR "Adventa u Tvrđi"Najnovije